AK-HOME Kft.

Több mint 10 éve foglalkozunk építőipari tevékenységgel, zömében saját beruházásaink keretében, de külső megbízásokat is elvállalunk. Leginkább Budapest déli részén tevékenykedünk, de komoly igény esetén távolabb is dolgozunk. Főleg családi házak kivitelezésével foglalkozunk, de lakások belső munkáinak elvégzését is elvállaljuk. Az alapozástól egészen a kulcsátadásig minden részmunkához rendelkezünk a kellő szaktudással, igényes, magas színvonalú munkát adunk ki a kezünkből.

Rendelkezünk a különböző munkákhoz szükséges profi eszközökkel, gépekkel és mindent megteszünk a vállalt határidők betartására. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk!

Igény esetén az anyagbeszerzés, adminisztrációs terheket is levesszük a megbízónk válláról. Eljárunk a közműcégek felé, vezetjük az e-naplót, anyagbeszerzéskor kedvezményes árainkat továbbítjuk a megbízóinknak is.

Árajánlatot minden esetben helyszíni felmérés után adunk, kizárólag írásban, hogy a későbbiek során elkerüljünk minden félreértést.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • Kombináljuk a minőségi munkavégzést, a kiváló tudást és az alacsony árakat
  • Garantáljuk, hogy a ránk bízott munkát, időben és a megállapított költségvetés szerint elvégezzük
  • Professzionális szolgáltatást nyújtunk, magánembereknek és vállalati ügyfeleknek egyaránt
  • Több mint 10 éve foglalkozunk építőipari tevékenységgel, zömében saját beruházásaink keretében.

TÖBB MINT 10 ÉV TAPASZTALAT...

Kombináljuk a minőségi kivitelezést, a kiváló szakmai ismereteinket és az alacsony árszintet, hogy kiváló eredményeket/munkát nyújthassunk Önnek.

MINDENNEL RENDELKEZÜNK....

Rendelkezünk a megfelelő tapasztalattal, professzionális eszközökkel, kiváló szakmai tudással rendelkező cspattal ahhoz, hogy projektjeink zökkenőmentesen működjenek. Biztosítjuk, hogy a megrendelt munkát időben elvégezzük!

PROFESSZIONÁLIS ALAPOK

A kiváló munka alapja a megfelelő tervezés, mely alapkövetelmény cégünknél. Ragaszkodunk a napi kommunikációhoz, hogy a legjobb ütemezést érjük el.

MÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA

év építőipari tapasztalat

Befejezett projekt és beruházás

Professzionális szakember

© Copyright 2017 AK-HOME Kft. by iLovas.